Fabeldyret + AWEKE + Gavin | RUST

Fabeldyret + AWEKE + Gavin

22 oktober, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

GAVIN
Man bliver med det samme overbevist om Gavins autenticitet og fanges let af hans naturlige leg med sprog, rytmer og sang over musikken. Som han beskriver det, særtter han ord på livets tanker med sin poetiske ærlighed, som få af tidens rap-kunstnere formår. I modsætning til de overfladiske pop-rap-emner som 'overflod af penge og sex', fokuserer Gavin i høj grad på livets indre og ydre konflikter, og sætter sig selv i spil på en måde, som de fleste kan relatere til. Han lægger sin skarpe vokal over en række tunge beats i en genial blanding af melankolske, syrede, trippy, dystre og rykkende stemninger, som kan få en hver i bevægelse, mentalt og fysisk.

FB Event

 

AWEKE
AWEKE beskriver dem selv, som en revolutionerende hiphop gruppe, der har valgt at slukke for GPS'en, og lave deres egen vej, istedet for at travle op af den velbelfolkede. AWEKE har valgt at skabe musik ud fra egne oplevelser, og det hele er direkte fra sjælen af. Kom til en spirituel åbenbaring, blandet med hyggelige, turn-up moments. Det bliver en rejse, så sørg for at dukke op, velpåvirket. - stay safe. Stay AWEKE. 

FB Event

 

FABELDYRET
Nogen tror på Fabeldyret, andre gør ikke. "Humoristisk, legebarn, provokatør, perkerdreng", sådan beskriver rapperen Fabeldyret sig selv. Bagved gemmer der sig en ung fyr, der som tosproget, med rødder i både Danmark og Iran, har opbygget en stor interesse for at lege med ord. Fra han som 11-årig kunne trykket record og råbe: "RØV!" ind i en båndoptager, har han ikke set sig tilbage. Nu står han, i midten af 20'erne, med hele ti udgivelser bag sig og en ny plade på vej. Udgivelserne har i årenes løb peget i mange retninger, med både forskellige lydbilleder og temaer. Fabeldyret er et stædigt pakæsel, der knokler for sine projekter, og en legesyg cirkushest der har opbygget en stor erfaring i manegen, trods sin unge alder.

FB Event