Faded Music Showcase: Oschier + Tjalfe Track | RUST

Faded Music Showcase: Oschier + Tjalfe Track

Natkoncert

20 maj, 2017
01:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
60,- i døren

Se frem til en natkoncert med de nyeste skud indenfor r'n'b og hiphop

OSCHIER
Oscar Schier Abelgren også kendt som Oschier. Ambitiøs, original og talentfuld ung knægt på 21 år er det nyeste skud på r'n'b stammen. Han står selv for produktion, sangskrivning, indspilling og mix og mastering af sangene. Hos Oschier har musikken førsteprioritet og han har fået flere anbefalede numre i DRs Karrierekanonen. 
Seneste udgivelse er hans EP “Underforstået”. På bare et halvt år har han opnået 100.000 streams på Spotify hvor “Uafhængig”, “Sun Low” og “Ven” har været favoritterne i blandt hans fans. Oschier er et møde mellem r'n'b, hiphop og pop toppet med en stærk vokal og tekster, der bliver leveret på både dansk og engelsk.

 

 

TJALFE TRACK
Frederik Holdgaard, bedre kendt som Tjalfe Track, har i en alder af 22 år gjort sig bemærket på den danske rapscene med sine dybe tekster omkring sine tanker, sit liv, og sin fortid. Særligt "90'er Barn", der først udkom som single og derefter blev en del af Tjalfe Tracks seneste album "Ærlig". "90'er Barn" har over 350.000 streams og endnu flere downloads, og tracket har fået folk til at synge med. Tidligere har Tjalfe Track også lavet en del klubmusik, som han har turneret land og rige rundt med.