Farvel Peter + KIM + Late | RUST

Farvel Peter + KIM + Late

21 April, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20.30
Entré: 
40 KR.

FARVEL PETER
Farvel Peter er et nyt dansk projekt, og bag står sanger og sangskriver Peter Brandt med sit band. Farvel Peter er indiepop, og de poetiske, danske tekster kredser om livets yderzoner og efterlader falske minder om et Danmark optaget på smalfilm. Teksterne er nostalgiske drømmebilleder fra en tid, der for længst er forbi. Farvel Peter rammer en unik kombination af skrøbelighed, længsel og særegen styrke. Musikken og de stærke tekster leder tankerne hen på navne som Lars H.U.G. og C.V. Jørgensen, men som kunstner står Farvel Peter som sin helt egen.

FB Event

KIM
KIM er en ny dansk artist, som debuterede med sin ep Low i foråret 2016. Han har nu kastet sig over sit debutalbum på tid og har sat en deadline for udgivelsen, 090617. Sangene er ved at blive til, men der er lang vej endnu - derfor har albummet også allerede nu fået titlen 'Under Pressure' Første udspil fra debutalbummet udkom november 2016 og hedder "When the River Runs Dry". Det er en sang om at flygte fra parforholdet når passionen er lidt længere væk end den plejer, istedet for at blive og kæmpe. KIM har bl.a. produceret for Gerda Monroe, Maria Sejer og Casper Milton, og har remixet for den svenske Indiepop-dronning Veronica Maggio fra hendes to seneste albums. KIM var desuden den mandlige halvdel af den danske duo ColorKaleido sammen med Christine Milton. Selv kalder KIM sin musik for 80’er inspireret synthpop i den storladne ende. 

FB Event

 

 
LATE
Late er et synth-baseret urban pop-band, der trækker tråde til alt fra Prince, M83, Michael Jackson, Sade og Bieber/Skrillex sounden. Late er et projekt, der er startet på baggrund af et livslangt venskab og en fælles kærlighed til melankolsk pop op gennem 80'erne og 90'erne. Meget specielt for bandet, er, at alle tre af dem er børn af medlemmer af det danske 80'er band, Sneakers. Denne musikalske arv som de har taget ind i projektet, og deres fælles ambitioner, mål og kreativitet er centrum for tilblivelsen af ​​deres lyd. Late forsøger at bevæge sig i et grænseløst popunivers med tekster, der henviser til de tre medlemmer drømme, kærlighed og kampe i livet. 

FB Event