Fat Pony Feat. LoveStick + Faustix (DJ set) | RUST

Fat Pony Feat. LoveStick + Faustix (DJ set)

Natkoncert

21 August, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Festen, hvor Fat Pony vender pladerne, er festen du ikke vil gå glip. Den erfarne københavnske dj krydrer nattelivet med sine opløftende elektroniske beats, og når han rammer Rust i samarbejde med Bassdrop.dk, får festen lidt ekstra bid med LoveStick bag trommerne og besøg fra sangerinden Rebekah Christel. 

Fat Pony er velkendt ansigt og etableret navn i det københavnske natteliv. Han har vendt plader til et uttal af fester og med erfaring som en rutineret væddeløbshest, er dette en pony med selvtillid bag pulten og en unik levering af tracks og mixes, der sidder i publikum flere dage efter. Fat Pony rammer scenen med en rolig hånd og en energisk attitude, der denne aften får et ekstra skub op med Lukas Graham trommeslageren, LoveStick, bag tønderne og vokal udlån fra Rebekah Christel.

Fat Pony er ikke blot aktiv bag pulten, men også i studiet og har de seneste par år sluppet en del udgivelser. Senest har Fat Pony haft sine kyndige fingre i ZHU's grammy nominerede track "Faded" og "Paradise Awaits", to remixes der har fået udlandet til at slå øjnene op for den danske beat-pony, der nu galoperer mod international succes. 

Til oktober sender Fat Pony en ny ep på gaden.

Faustix
Faustix har efterhånden et solidt bagkatalog med skarpe remix af navne som blandt andre Chris Brown, Icona Pop og Major Lazer, en kollaboration med ingen ringere end Diplo og en produktion for det amerikanske rap ikon Ciara i sin unge bagage. 

Den legendariske dj og producer Paul Oakenfold er blandt Faustix støttere og erhvervede københavneren til at sende hans track "Touch The Sky" igennem sit maskineri. I kølvandet på den succes, tracket blev, signede Oakenfolds label Faustix for en single. Med andre releases på labels som Mad Decent, Dim Mak, Perfecto, Epic, Sirup og Strictly Rhythm giver det en god fornemmelse af en producer, der har lyden af i morgen mellem hænderne.