Father (US) | RUST

Father (US)

Natkoncert

05 marts, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
80,- i døren / 60,- + gebyr i forsalg

Den virale rapsensation Father rammer Rust den 5.marts med sine løsthængende rim, hypnotiserende beats og minimalistiske produktioner. 

De sidste par år har rapper og producer, Father, taget hiphopverdenen med storm. Som grundlægger og bannerfører for hiphopkollektivet Awful Records har Father været med til at skabe en decideret undergrund i hjembyen Atlanta, der læner sig mere op af vestkystens hyphy og ratchet music end Alanta-trap. Awful Records dyrker DIY-metoden ind til benet og har skabt deres helt egen skæve æstetik. Et minimalt og intenst udtryk med løsthængende rim, der skiller dem ud fra mængden, og som fåes i mange variationer med kollektivets forskellige artister som Ethereal, Slug Christ og Rust-aktuelle Abra. 

Kreativitetens stjerne lyser over Father, og alt hvad han foretager sig centrerer sig om et kunstnerisk udtryk. Father flyttede til Atlanta som 10 årig, og gennem sine teenageår gik tiden med at finde sin helt egen stil. Byen er i forvejen kendt for at have fostret navne på hiphop-scenen som Lil Jon, iLoveMakkonen, Jermaine Dupri, Young Jeezy, T.I. og mange flere, så der hersker en rig kultur indenfor urban-scenen.

I 2014 sendte Father tracket "Look at Wrist" (feat. iLoveMakonnen & Key!), hvor de tre rappere, ifølge Soundvenue, serverer:"...halvmumlet galskab på et ekstremt tungt, minmalt og beskidt track". "Look at Wrist" blev hurtigt et Internethit og tikker på nuværende tidspunkt op mod 6.000.000 views på Youtube.

Siden tilblivelse af Awful Records har kollektivet, forunden at opnå kultstatus, sendt en lang række udgivelser på gaden, her iblandt 2014-mixtapet Young Hot Ebony, der er et soleklart eksempel på Awful Records crewets lyd, og senest Who’s Gonna Get F***** First, der blandt andre blev samlet op af Soundvenue og kåret til et af de bedste mixtapes sidste år.

18 + Husk gyldigt billede ID

Forsalget er startet via Billetto.dk