Fauks + Kite Collection + King Mannequin | RUST

Fauks + Kite Collection + King Mannequin

18 December, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

King Mannequin
King Mannequin er et alternativt rockband, der gennem spændende arrangementer formidler appetitlige, melodiøse og mørke sange med vink til poppens verden. I sangene blandes den indebrændte bitterhed fra de tilrøgede og mørklagte lokaler/spillesteder, der rummede 90'ernes grungerock med det naive og umiddelbare som f.eks. The Cure beskrev i deres musik. 

FB event

Kite Collection
Kite Collection er et nyt og højaktuelt band på den alternative pop-scene. Deres musik kan beskrives som atmosfærisk art-pop med stærke melodier, raffinerede rytmer og gribende tekster. Bandets lyd er en syntese mellem elektronisk og progressiv synthpop. I centrum står sangerinden Anna Scharling, der med sin dybt personlige stemme fortæller historierne. Sangene er på en og samme tid catchy og overraskende og inviterer publikum ind i et sprudlende, pulserende og ukendt univers.

FB event

Fauks
Fauks er din bedste vens hemmelige hule i skoven. En spæd kvartet bestående af fire venner fra hver sit hjørne af musikkens verden, der, i sit møde, skaber noget større end summen af delene. Et markant, men mystisk udtryk. Sangskriver Mia Ghabarous særprægede klang og tekster danner rammen, og derved samlingsstedet for de mange, vilde indtryk og kuriositeter, der opstår undervejs, efterhånden som de fire i fællesskab vender sit musikalske tankerum på vrangen, og åbenbarer skatte fra verdener som rock, alt-pop og fusion.

FB event