Feather Storm Release Koncert - Xettia + Abdunor + Dödfödt | RUST

Feather Storm Release Koncert - Xettia + Abdunor + Dödfödt

10 marts, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

XETTIA
Ud af det mørke kolde Danmark, hvor alting visner og dør, blev Xettia skabt. Med en blanding af aggressive skrig og brøl, samt smadrende tunge guitarriffs, ønsker de intet andet end at bringe den indre vrede frem i deres publikum. Xettia er et dansk band der spiller dødsmetal af den tunge skuffe, og der ikke bliver sparet på noget. Med deres nye album, Feather Storm, ude, er Xettia nu klar til at invadere scenen på Rust og skabe en voldsomt dynamisk koncertbegivenhed.

ABDUNOR
Abdunor er et black death metal band med sine rødder solidt plantet i både det atmosfæriske, ekstreme og ikke mindst melodiske aspekt af musikken. Bandet har eksisteret siden slutningen af 90'erne og har flere udgivelser bag sig. Senest har de sendt albummet Apocryphal på gaden, hvor de viser deres skarpsindige flair for at skabe en særlig og unik atmosfære, hvor teknik og melodi går op i en højere enhed.

DÖDFÖDT
Dödfödt er et nyt deathend black metal band fra København, der med en blanding af groovy deathmetal riffs, samt lange mørke atmosfæriske passager, danner ramme for deres eksistentielle tekster og rå vildskab.