Few Wolves + Rome in Reverse + Escape of the Bone Robot | RUST

Few Wolves + Rome in Reverse + Escape of the Bone Robot

10 juli, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
60 kr.

Few Wolves
Producer duoen Few Wolves følger ikke nogen opskrift, når de producerer deres musik. Drømmen er at ændre måden, hvorpå man opfatter et traditionelt pophit. Duoen er derfor i konstant bevægelse og sørger for at differentiere sig selv samt skabe noget anderledes. De forsøger at skabe musik, som bryder rammerne, men hvor melodien stadig bor. Few Wolves er netop nu aktuel med den eksperimenterende, skævvredet og dragende single "Smile".

Rome i Reverse
Rome i Reverse er et musikprojekt, der startede i Danmark 2014,  skabt af Antonella, Elena og Ambra. Dansemusik, techno, dub og trip hop er grundlaget for Rome In Reverse, og deres album Loop And Reverse er en blanding af disse påvirkninger. Det er mere end bare smart elektronisk ambient musik, det er et helt nyt audiovisuelt projekt, der giver liv til nye fornemmelser.

Escape of the Bone Robot 
Escape of The Bone Robot tager sit udgangspunkt i at musikken skal være rar at lytte på. Med en forkærlighed for ambient musik sætter de kursen mod nyt terræn og måder at male nye landskaber med deres musik.