Flavour | RUST

Flavour

Drake Tribute Bash #TrussMiDaddy: Pelle Peter Jensen + Adam Naima + Elias Boudoudou + Club Cocoa

08 oktober, 2016
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Truss mi daddy. Denne her draketastic aften bliver lige i skabet, hvis du er til Champagne Pappi's allerstørste hits fra "Thank me Later" til det super aktuelle "Views". Udover det, så bliver hans største og bedste featurings også spillet og I kan helt sikkert regne med at OVO artister bliver repræsenteret via vores basstunge Funktion One anlæg. 

Forvent at det bliver til mere end One Dance når vi slår dørene op for nummer 3 i rækken af tribute nights som Rust Natklub har præsenteret med stor succes. Club going up!

Mainfloor:
Pelle Peter Jensen
Adam Naima
Elias Boudoudou
 

Bassment:
Club Cocoa
KECK
Alongside
SAJAAN

Flavour
Lørdagsfesten kalder!

Klubben sætter gang i din lørdag og giver dig ugentligt de bedste fester med masser af klassisk hiphop & R'N'B med et snært af dancehall i tide og utide. Der kræses med gode cocktails i Livingroom, fyrig fest på mainfloor lige dér hvor musikken spiller højest og hygge i upstairs, hvor man kan trække sig lidt tilbage og nyde loungestemningen. 

Klubben præsenteres af de mest garvede arrangører i miljøet, og kun de bedste DJ's er bag pulten. Hele herligheden kan nydes mellem 23.00 - 05.00. 
 

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Onsdag og torsdag på udvalgte dage. Aldersgrænsen er 20 år fredag og lørdag. 18 år onsdag og torsdag.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.