Flavour | RUST

Flavour

The Mashup: Supa Soca Bass x Afrobeat Madness x Mission + Deep Bassment

17 December, 2016
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60.- i døren

Vi danser julen ind og runder året af med et mashup af de hede, når Supa Soca Bass x Afrobeat Madness X Mission slår deres varme rytmer sammen for en aften og får hofterne til at vugge og dansegulvet til at gynge på Rust.

Forvent sprøde lokkende tunes, kølige drinks og gode vibes til den lyse vintermorgen.

Mainfloor:
Supa Soca Bass (Soca)
Mission (Danecehall)
J.J. Wild (Afrobeat)

Bassment:
Deep 

Flavour
Lørdagsfesten kalder!

Klubben sætter gang i din lørdag og giver dig ugentligt de bedste fester med masser af klassisk hiphop & R'N'B med et snært af dancehall i tide og utide. Der kræses med gode cocktails i Livingroom, fyrig fest på mainfloor lige dér hvor musikken spiller højest og hygge i upstairs, hvor man kan trække sig lidt tilbage og nyde loungestemningen. 

Klubben præsenteres af de mest garvede arrangører i miljøet, og kun de bedste DJ's er bag pulten. Hele herligheden kan nydes mellem 23.00 - 05.00. 
 

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Onsdag og torsdag på udvalgte dage. Aldersgrænsen er 20 år fredag og lørdag. 18 år onsdag og torsdag.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.