Flavour: #WorstBehavior! Drake Tribute Bash | RUST

Flavour: #WorstBehavior! Drake Tribute Bash

Adam Naima + Pelle Peter Jensen + Lisa Fosmark + Youss + Fine Wine

13 maj, 2017
23:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
60,- i døren

#WorstBehavior 

Another One! I 2016 lagde vi Nørrebro ned med en woke fest, der fik alle på sin worst behavior og nu gør vi det igen. Intet mindre end en 2017 hyldest til the one and only Drizzy, hvor vi alle kan mindes gode koncertminder og kan fyre den af til spritnye tracks fra albummet More Life. Stik hovedet forbi og ha' det one hundda med resten af dit squad. 

Mainfloor:
Youss
Pelle Peter Jensen
Lisa Fosmark
Youss

Bassment:
Fine Wine

Aldersgrænse: 18+ (Husk gyldig ID)

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Aldersgrænsen er 20 år.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.