FLIPFLOW + LAUD | RUST

FLIPFLOW + LAUD

Natkoncert

21 April, 2017
01:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
60 KR.

Musikselskabet proVERBUM præsenterer FLIPFLOW og LAUD. Oplev to rappere der breder sig bredt i hiphoppens genrer, når de leverer et univers af rim på Rust til en natkoncert.

FLIPFLOW
FLIPFLOW har længe været en del af den danske undergrundsscene og udgav i 2015 sin debut ep, Marionetdukker. Fem blandede tracks med stærk lyrik, som danner en personlig, jordnær og anderledes ep. Alle tracks handler om det ”at blive styret oppefra”, som kærlighed, politisk, samfundsmæssigt eller personligt. I 2016 kom singlen ”De så fine”, hvor der blev delt verbale lussinger til den danske musikindustri med en god potion humor og selvironi. Det er blevet et af FLIPFLOWs mest spillede numre. FLIPFLOW arbejder for tiden på sin næste udgivelse og der vil også blive taget nyt materiale med på Rust. 

 

 

LAUD
LAUD har efter flere års søgen endelig fundet den rigtige legeplads hos proVERBUM og udgav i 2016 sin debut-ep, The Breackout. Allerede efter singlen ”I Mean It” er det gået stærkt for den engelsksprogede rapper, hvis succes også har bredt sig ud over Danmarks grænser. Ep’en byder på fem forskellige numre hvor LAUD viser sit mangfoldige tekstunivers og evnen til at fortælle historier. På ep'en har LAUD leget med sit talent med at skrive om alt fra det alvorlige til det sjove. Det kommer til udtryk med hans anden single ”Alcoholic”, der bruger humoren til at fortælle en alvorlig historie. LAUD arbejder også på nye numre til næste udgivelse.