FLUGT + Borneo + Just Some Joy | RUST

FLUGT + Borneo + Just Some Joy

10 september, 2016
20:00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
40 kr.

JUST SOME JOY
Just Some Joy er et nyt band med stor kærlighed for den dansksprogede pop fra 80’erne. Bandet er ikke bange for klicheerne, og de fem medlemmer har som vision at kunne levere catchy dansenumre, rørende popballader og pulserende rocksange, som omhandler ungdommens forvirrende nulpunkt med kærlighed, fest og tvivlsomhed omkring, hvad fremtiden bringer.

FB Event

 

BORNEO
Gør dig klar til en omgang heftige grooves og ømme melodier, når Borneo giver sidste koncert i København i længere tid grundet fokus på at skabe nyt materiale. Kom og tag en dukkert i dansk pops svar på sci-fi holidaydip. Som et medlem af Carpark North engang sagde om Borneo: "Det er lige ikke min type musik"

FB Event

FLUGT
FLUGT er udsprunget af et kreativt møde mellem fire drenge, som fandt i hinanden i en fælles glæde ved alternativ pop og r'n'b og har eksisteret siden starten af 2016. Musikken, som bandet selv komponerer og arrangerer, er en melodisk blanding af alternativ pop og dansk r'n'b med inspiration fra andre bands som Phlake, The Minds of 99, Blaue Blume og Liss. FLUGT deltog i foråret i musikkonkurrencen Lift Off, hvor bandet fik en 2.plads. De sidste måneder er brugt i øvelokalet hvor de to første singler ”Only You” og ”Lost at Sea” er finpudset, samtidig med, at nyt materiale er kommet til. 

FB Event