Rust Live | RUST

Rust Live

Fluidum + Cloudy Avenue + Wicked Stone

17 Juni, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

FLUIDUM
Fluidums udforskende flydende musik vil være en hånd på kinden, som du aldrig ved, om vil slå eller kærtegne dig. De fører dig ind i et guitarpræget univers, hvor lys og mørke er farver i stedet for kontraster. Fluidum er inspireret af musikken fra de sene 60’ere, såvel som nutidens rock-acts. Navnene Nick Cave, PJ Harvey og The Velvet Underground mærkes i lydbilledet og fusioneres i et originalt udtryk.

FB Event

 

CLOUDY AVENUE
Cloudy Avenue er et band med hovedsæde i Ballerup, hvor de både øver og skriver deres numre. Bandet er bestående af et par unge mænd fra forstaden, som er indbegrebet af rock, når det er bedst. Medlemmerne i bandet er fra vidt forskellige verdener og det har de udnyttet til deres fordel. Derfor rummer deres musik mange forskellige faktorer indenfor rockgenren. På trods af deres moderne udtryk værdsætter Cloudy Avenue også fordelene ved det traditionelle og anderledes, da forskellighed lægger til grund for bandets eksistens.  

FB Event

 

WICKED STONE
Wicked Stone spiller hard rock med energiske guitar-riffs og melodisk vokal. Med indflydelser fra Alter Bridge, Slash og Black Stone Cherry leverer Wicked Stone klassisk rock med hård kant, samt et moderne twist. Bandet har base i Køge og øver ugentligt i Tapperiets øvelokaler. 

FB Event