Folketz Klub | RUST

Folketz Klub

Daniel Williams (Live) + Dennisduved (Live) + Klar Parat + Dunza

30 juli, 2015
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
40 kr.

Velkommen til dit nye torsdags bekendtskab! Folketz Klub er åben.

På Folketz Klub fester folket med folket til tonerne af hiphop, dancehall, afrobeats, reggaeton, twerk og trap leveret af smidige hænder fra det Københavnske natteliv krydret med spændende opkomlinger live på scenen.

 

Folketz Klub sigter efter den gode fest i en afslappet atmosfære. Den røde løber er rullet sammen og pickeren er ikke inviteret, men det er du! Otte forrygende torsdage sommeren over.

Mainfloor:
Daniel Williams (Live)
Dennisduved (Live)
Klar Parat
Dunza

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Aldersgrænsen er 20 år.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.