Folketz Klub | RUST

Folketz Klub

MJ & Adam (Natkoncert) + Adam (Natkoncert) + Dunza + Klar Parat + Young Bashment + Missions Bassment

11 Juni, 2016
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60,- i døren

Mainfloor:
MJ (Natkoncert)
Adam (Natkoncert)
Dunza
Klar Parat
Young Bashment
 

Bassment:
Mission & friends

Folketz Klub
På Folketz Klub fester folket med folket til tonerne af hiphop, dancehall, afrobeats, reggaeton, twerk og trap leveret af smidige hænder fra det Københavnske natteliv krydret med spændende opkomlinger live på scenen.

Folketz Klub sigter efter den gode fest i en afslappet atmosfære. Den røde løber er rullet sammen og pickeren er ikke inviteret, men det er du denne forrygende juni aften.

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Onsdag og torsdag på udvalgte dage. Aldersgrænsen er 20 år fredag og lørdag. 18 år onsdag og torsdag.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.