Forest on Fire + Papa Jama + SANT | RUST

Forest on Fire + Papa Jama + SANT

04 marts, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

SANT
SANT er en spritny sekstet fra hjertet af byen, men hvor der aldrig er langt til det ydre rum. SANT blander ungdommens mod med et musikalsk talent og en ambition, der rækker til månen. Lydbilledet mixer twanget guitar, dragende strygere og den klassiske salonpianist bevæbnet med en skarpladt synthesizer. I centrum står Sara Flindts svævende vokal, der i et dansksproget univers lader følelser og drømme løbe helt og aldeles løbsk.

FB event

 

Papa Jama
Papa Jama er funket soul og fængende melodier, der leveres direkte til dine hofter af de seks energiske medlemmer. Med en groovy rytmegruppe, der sørger for at fødderne løfter sig fra gulvet, mens de flabede solister sætter armene i vejret, er festen allerede i gang fra første taktslag og udvikler sig eksplosivt, når bandet rigtigt folder sig ud. Med sprød sax, lækker vokal, og en groovy energi, der ikke er til at holde tilbage, er Papa Jama garanti for at få sat festen i gang.

FB event

Forest on Fire
Med Forest on Fire får du en stærk videreformidling af en traditionsrig rockgenre, sfæriske guitarlicks, en storrockende attitude og en bundsolid forståelse af poppens sensibilitet. Forest On Fire skærer igennem med et solidt take på den ædle kunst - det er at blande rockens vildskab med poppens uafrystelige melodier. Forest on Fire er et live band, som nyder at se publikum have en fest og se folk smide lighterne i vejret til deres rockballader. Gruppen er aktuel med deres debut ep Higher.

FB event