The Frances Desire Release + M.D.R + Dan Presencer | RUST

The Frances Desire Release + M.D.R + Dan Presencer

08 April, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

The Francis Desire
Inspireret af det bedste fra 90'ernes grungescene og 00'ernes moderne rock leverer The Frances Desire rå og energisk hardrock spillet med stor entusiasme og med plads til både varme og drømmende melankoli. Som lytter fastholdes man i de stærke arrangementer og bandets ligefremme drive, og deres debutalbum Persona, som de holder release for denne aften, viser et ambitiøst firspand med stærke musikalske kvaliteter og en vedholdende kærlighed til den hårde alternative rockmusik.

 

 

M.D.R
Med hensyn til musikken, har M.D.R taget nogle nye retninger på det seneste. Bandet startede som en hyldest til 70'erne og 80'erne Hard Rock Blues, med en tydelig, men alligevel klassisk inspireret lyd. Men fornyligt, med tilføjelse af en ny sanger, har musikken fået en unik blanding af soul-inspirerede melodier og tekster kombineret med bandets karakteristiske lyde, dynamiske ændringer, tunge trommer og vanedannende guitar-riffs. Den minder om de gamle dage med rock'n'roll, men tilføjet moderne elementer til sangene, for at bringe en virkelig unik og distinkt lyd.

 

Dan Presencer
Dan Presencer er født og opvokset i London, men residerer nu i København. Han blander genrer og trends med kærlig hånd og Copenhagen Post har beskrevet hans musik som: "Som lyden af Jeff Buckley og Joni Mitchell på en date i Rio". Dan Presencer udgav tidligere på året sin debut ep.