Frederik Leopold + TOBIAS + Anton Grønholm + Female Forest | RUST

Frederik Leopold + TOBIAS + Anton Grønholm + Female Forest

08 April, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 KR

FREDERIK LEOPOLD
Frederik Leopold er en 19 årig københavner, som har spillet guitar siden han fik den i 11 års fødselsdagsgave. Han har en naturlig og ligetil stil med en meget intens og soulfyldt stemme og sin helt egen sound. Inspirationen kommer fra pop og folk-musik og idolerne er Ed Sheeran, John Mayer og Gavin Degraw.
De seneste år er han begyndt at skrive og optræde og han er klar til sin debut-single ‘7 Days’ d. 7. april.

FB Event

 
 
 
 
TOBIAS

TOBIAS er en ung upcoming singer/songwriter, hvis melodiske og guitardrevne univers leder tankerne hen på artister som Ed Sheeran og James Bay. I sommers kunne publikum på Grøn Koncert få en forsmag på talentet, da Tobias optrådte sammen med Mads Langer efter at havde vundet konkurrencen #JegvilpåscenenmedMadsLanger. Tobias har endnu til gode at udgive sin egen musik, men arbejder på at skrive sange til sin første ep. På Rust vil den unge talentfulde sangskriver løfte sløret for, hvad publikum kan forvente af den kommende udgivelse.

FB Event

 

ANTON GRØNHOLM
Debutsinglen "Magtesløs" fra Anton Grønholm blev P4's mest spillede sang i starten af 2016 og i foråret udkom hans debut EP "Farlig Kvinde". Sangene giver et indblik i en ung mands tanker og verden. Lyduniverset, som den 25-årig sangskriver bevæger sig i, svæver rundt mellem dansevenlig funk og 80'ernes naive popklang. Kombineret med hans ærlige tekster og en stemme med sjæl og nerve, skal den danske popscene gøre plads til et nyt, funklende talent. Anton Grønholms seneste single udkom i januar og har fået titlen ”Blå Øjne” og har allerede fået en varm modtagelse på P4

FB Event

 
 

FEMALE FOREST
Female Forest sprang ud af det jyske muld i Ribe tilbage i 2012, men har siden revet teltpløkkerne op og slået sig ned i København. Inspirationen kommer fra amerikansk folkpop, der lægger op til stærke fortællinger gennem fængende melodier. I 2015 indspillede bandet deres første ep, hvilket indtil videre har resulteret i 3 singler på Spotify. I foråret 2016 blev bandet kåret som vinder af det danske Emergenza Festival og var således i Stockholm til de nordiske finaler. Omtalen satte gang i et væld af koncerter i store dele af landet hen over sommeren 2016, og alt dette kombineret med endnu en tur i studiet i efteråret 2016 har resulteret i et band, som har et helstøbt liveshow med et solidt bagkatalog.

FB Event