Fuld Effekt + Fødekæden Feat. Molly Meyer & Alliy G + Pentagunz | RUST

Fuld Effekt + Fødekæden Feat. Molly Meyer & Alliy G + Pentagunz

23 marts, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Fuld Effekt
Fuld Effekt er sanger/rapper ZacDaddy, rapper/producer SpytKlavs, guitarist/rapper Beefsupreme og producer/DJ Speakr. Gruppen blev dannet i Bistrup i 2012 og har siden udmærket sig med deres unikke blend af soul, funk og hiphop, der for alvor kommer til sin levende ret live. Forbered dig på en festlig aften, hvor der vil være mulighed for at høre en bunke numre fra gruppens kommende ep.

 
 

Fødekæden
Fødekæden er et produkt af den danske rapscenes naturlige evolution. Det kulminerer i svimlende, tunge beats og lyriske genistreger, som man kun kan beundre, måske ikke altid af begavede årsager. Hvert medlem tilbyder elementer som står i en vis kontrast til resten af gruppen, men uden at gå på kompromis med den overordnede stil, som dikterer at folk får bevæget sig. Denne aften er de sammen med den hårde trap duo Molly Meyer & Alliy G og det er intet andet end en sprængfarlig cocktail.

 
 

Pentagunz 
Pentagunz består af fem drenge fra København. De spiller dansk hiphop af den gamle skole, dog med inspiration fra flere andre genrer. Med selvskreven tekst og musik skiftes drengene til at spille og rappe. Teksterne er blandt andet inspireret af hverdagen som ung i København. Live har Pentagunz trommeslageren Jacob Borch med, og han bringer endnu mere energi til scenen end der i forvejen er. Drengene spiller udelukkende med live instrumentation.

FB event