Funky White Boys + KISS THE DIRT | RUST

Funky White Boys + KISS THE DIRT

15 februar, 2017
21:00
Dørene åbner: 
21:00
Entré: 
40 kr.

KISS THE DIRT
Bag lyden af Københavns pulserende byliv, frygten for døden og længslen efter den altafgørende kærlighed tilsat en hård, rocket attitude, banker der et poppet og melodisk hjerte dybt inde i alle Kiss The Dirt's sange. Denne tilgang til sangskrivningen resulterer i et modsætningspræget lydbillede, der tillader både det gode, det onde/det rå og det polerede at få frit kapløb om førstepladsen – en placering, der altid tildeles modsætningerne i perfekt harmoni. 

FB Event

FUNKY WHITE BOYS
Funky White Boys er en rapgruppe bestående af Anders og Lasse og deres meget velklingende showband "band med show". Bliv forført til ballader som "eat the pussy delish" og dans amok til bangers som "Rauchen und Pissen". Når Funky White Boys spiller, bliver der spillet på hele den musikalske pallet og energien er bestemt ikke til at tage fejl af. 

FB Event

Bål&Brand er desværre forhindret i at spille i aften på grund af sygdom. Koncerten er derfor desværre aflyst.

BÅL&BRAND
Bål&Brand er et band med ar på sjælen. Den insisterende dansksprogede rock bevæger sig mellem gløderne på bålet og ilden i hjertet. Kvartettens evne ligger i at sætte musik til livets stopklodser, med en overbevisning om at enden af alting blot er starten på noget nyt.