FUSHIA + SOY + ISRA | RUST

FUSHIA + SOY + ISRA

07 April, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 KR.

FUSHIA
FUSHIA består af tvillingesøstrene Nathalie og Mathilde Nyegaard, der med nordiske vokalharmonier og store synthflader sætter det rebelske overfor det naive. Inspireret af naturens både smukke, men ofte også rå og kolde ansigt, kontrasterer de store beats ligeledes den ellers rene og bramfri lyd. Målet er at danne et pusterum fra hverdagens travlhed og samfundets høje krav og genoplive de indre følelser og erindringer ved at lade sig indhylle i drømme og mystik. 

FB Event

SOY
Soy befinder sig i et eksperimenterende elektronisk univers, hvor vokalen danser henover dyb bas og tunge beats. Soy er attitude. Vokalen veksler mellem det rå nærmest rappende udtryk og det helt bløde sårbare udtryk. Teksuniverset beskriver en selvsikker kvinde der ikke er bange for at udlevere sig selv på godt og ondt. 

FB Event

ISRA
ISRA er en spritnyt trio fra København, der henter inspiration fra pop og den alternative scene. I sommer udgav de deres første sinlge fra den kommende ep Truthtellers, og nu er næste udgivelse landet. Allerede et par måneder efter release, nåede andensinglen "He Had Something On His Mind" over 100.000 plays på Spotify.
ISRA er en omfavnelse af ensomhed skabt af en hyperaktiv bysamfund.  Musikken udstråler en beroligende fornemmelse, der lader lytterne glide ind dagdrømmeri langt væk fra byens beton jungle. 

FB Event