Future Tribute Bash | RUST

Future Tribute Bash

Welcome To The Trap House

17 november, 2017
23:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
60,- i døren

Welcome to the trap house!
Vi synes, at det er på sin plads at holde en tribute for The Trap King – Future.

Med sin karakteristiske autotune er den haitianske/amerikanske rapper kravlet ligeså stille op af den royale hiphop stige og nu er han nået toppen med et par awards under armen.
Efter uendelige førstepladser på verdens hitlister, blev Future den første rapper til at slå sit eget album af første pladsen på Billboard 200 – med et nyt album. Dét kræver en tribute i sig selv.

Vores DJs vil have nok tracks at vælge imellem fra hans seks albums, ti solo-mixtapes og en serie af udgivelser med andre rappere, producere og crews.
Forvent hits som Mask Off, Selfish, Low Life og vi kunne fortsætte The Future Hive hele natten.
Vi spiller rent Future til 02.30, så bring your trapgame og gør dig klar på at turn up a la Atlanta!

#FutureHive 

Mainfloor:
Emil Degner 
Adam Naima 
 

Bassment:
Hampmark 
DJ Kofi 
 

Om Rust natklub

Rust rummer tre spændende etager.

Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op. Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en hiphop klassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Onsdag og torsdag på udvalgte dage. Aldersgrænsen er 20 år fredag og lørdag. 18 år onsdag og torsdag.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.