George Best + Juvenile Dolphin + Exit Fields | RUST

George Best + Juvenile Dolphin + Exit Fields

19 Juni, 2015
21:00
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

George Best
Electro-pop med kærlighed til det synth-drevne new-wave og nu-disco. Kvartettten George Best har, siden de blev dannet I 2014, haft vind i de elektroniske sejl. Deres første popbasker af en single “SNDR BLVRD” fik sin debut på Smag på P3, og gruppen har spredt deres dansable electro-pop på en god håndfuld københavnske spillesteder heriblandt Rust. George Best arbejder i øjeblikket på deres debut ep, som forventes ude i den nærmeste fremtid.

Juvenile Dolphin
Juvenile Dolphin er et band med rødder i København, der netop har færdiggjort deres debut-ep, som er mixet af Simon Littauer (Broke) og mastereret af Emil Davidsen (Goldie Chorus). Juvenile Dolphin spiller popmusik med inspiration fra den farvelagte melankoli i 80’ernes new wave, pakket ind i dystre og støjende passager. Lydbilledet formes af forvrængede instrumentflader og programmerede synthsekvenser, skiftende mellem hastige rytmer og tunge beats. Ud fra de omsluttende dissonanser fremspringer selvstændige, iørefaldende hooks og melodilinjer.

 

Exit Fields
Når lyden af Exit Fields' larmende intro går i gang, Mødes publikum af fire københavnske jyder klar til at trykke en ladning rock/pop ud over scenekanten. Kvartetten befinder sig godt på scenen, hvor deres arbejde i studiet og øveren går op i en højere enhed. Store guitarmelodier, et groovende beat og en glasklar vokal, alt bundet sammen af store flader fra synthesizere, er hvad man kan forvente, når man hører Exit Fields spille deres sange.