Golden Era | RUST

Golden Era

Elias Boudoudou + GLODIE + Chardonnay Slim

18 november, 2017
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Lørdagsklubben hvor du får alle hits, som du plejer at sætte på til privatfesten.
Vi skal tilbage til dengang, der var lidt mere bling, musikvideoerne kostede et par millioner og hiphop og r’n’b havde sin storhedstid.

Vores DJs mixer alt det gode fra 90’erne og 00’erne med navne som Timbaland, Pharrell, Missy Elliott, 50 Cent, and you name it. Det er get dancing or die tryin.

Mainfloor:
GLODIE
Elias Boudoudou
Slim Chardonnay

Bassment: Dancehall Overdose
DJ Kiki (Se)
DJ Taf Dollar

Om Rust natklub

Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Onsdag og torsdag på udvalgte dage. Aldersgrænsen er 20 år fredag og lørdag. 18 år onsdag og torsdag.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.