Goldy GoLightly + Fauks + Eos Tribe | RUST

Goldy GoLightly + Fauks + Eos Tribe

23 september, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

EOS TRIBE
Med Eos Tribe får du legesyg pop med et strejf af analoge synthesizers, åbne guitarakkorder, skræddersyede, drevne trommer og karakteristiske vokalklange leveret af hele bandet. Eos Tribe klinger af blåøjet længsel, LSD logik og lyst til himmelflugt - en fængende kombination af skrøbelighed, styrke og håb. 

FB Event 

 

FAUKS
Sangskriver Mia Ghabarous særprægede klang og tekster danner ramme og samlingssted for de mange vilde indtryk og kuriositeter der opstår undervejs, efterhånden som kvartetten Fauks i fællesskab vender det musikalske tankerum på vrangen, og åbenbarer skatte fra verdener som art rock, jazz, alt-pop og prog.

FB Event

GOLDY GOLIGHTLY
​Goldy GoLightly er melodisk indie­pop. Det musikalske udtryk svæver mellem natur­nostalgi og skandinavisk melankoli, der trækker både på elementer fra det elektroniske univers med tunge beats over i det organiske med storladne lydflader og iørefaldende temaer. Sammen frembringer bandet en atmosfærisk lyd, som giver plads til både dagdrømmeri og dans. Teksterne kredser omkring liv, død og indre dæmoner. Om kærligheden til musikken og til livet og den tilstand der til tider opstår i et splitsekund, hvor alt går op i en højere enhed. De alvorlige emner bliver leveret med en poetisk underfundighed, som balancerer det til tider melankolske tekstunivers, og bløde synthflader tilført en forførende vokal skaber en nuanceret helhed.

FB Event