Gorgon City DJ Set (UK) - FÅ BILLETTER | RUST

Gorgon City DJ Set (UK) - FÅ BILLETTER

Natkoncert

03 marts, 2017
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
80+ gebyr i forsalg / 100,- i døren

Ready For Your Love? Den britiske producer-duo, Gorgon City, bringer deres sexede klub-bangers til Rust den 3. marts.

Bag navnet Gorgon City finder du Kye Gibbon og Matt Robson-Scott, der hver især sprang hovedspring ind i klublands dybeste og mest omskiftelige vande og lærte at svømme på den hårde måde. Begge tiltrukket af jungle/drum'n'bass kulturen og den galskab og mørke energi i tracks fra undergrunden og rave-kasetter, der inspirerede dem som teenagere.  

Gorgon City er født ud af kollaboration imellem to tidligere aliasser, Foamo og Rack'n'Ruin, tilbage i 2012 og blev enige om et navneskift: “We realized we needed a different name for this project because it had taken on a life of its own and didn't sound like either of our solo material” (Matt). Så snart startskuddet lød spredte ordet og lyden af Gorgon City sig som en steppebrand. En signing med Virgin EMI & the mighty Black Butter Records og et samarbejde med Jessie Ware var en realitet. Gorgon City blev skabt. 

Gorgon City begyndte hurtigt at få store musikalske hookups. Allerede de første tolv måneder af deres karriere havde de samarbejdet med Katy B, pop singer-songwriter MNEK (som også er featuring på megahittet "Ready For Your Love"), Jennifer Hudson, Maverick Sabre, Yasmin, Emeli Sande, Kiesa og Jimmy Napes. 

Siden udgivelsen af deres debutalbum Sirens, har duoens singler solgt over en million eksemplarer og runder snart de 100 millioner views på YouTube.
Gorgon City har turneret verden tynd med liveshows fra Ibiza til Tokyo og har ramt musikfestivaler i Nordamerika og Europa.

Nu er det igen Danmarks tur og denne gang lander de på Nørrebro med deres elektroniske hits. 

18 + Husk gyldigt billede ID

Præsenteres i samarbejde med Live Nation

Billetsalget er startet via billetto.dk