Grandtheft (CA) | RUST

Grandtheft (CA)

Natkoncert + Support: Faustix + DJ's: Magtfuld & Squad

07 oktober, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
90,- i forsalg + gebyr / 100,- i døren

Den canadiske DJ og producer, Grandtheft, har lagt klubber ned over hele verden og anses som værende én af hjemlandets bedste DJ's. Til oktober får det københavnske publikum en smag af det, når han rammer Rust.

Den Toronto-baserede DJ og Producer Grandtheft leverer et eklektisk set skræddersyet til klubben med egne produktioner og remixes. Med produktioner, som ikke kan kategoriseres som andet end smældende dansegulvsbaskere, har han fået bred anerkendelse af blandt andre Diplo, Major Lazer, A-Trak, Flosstradamus, Skream, og Zeds Dead. 

Derudover har han udgivet produktioner på Mad Decent, Spinnin, T&A, Top Billin og Plant og remixet for selskaber som Fool’s Gold, Ultra, Universal, Interscope, Atlantic og Dim Mak inkluderende reworks af Major Lazor, Borgore, Waka Flocka Flame, Steve Aoki, Grouplove og Drake. Med kendte tracks som florerer på natklubber verden over, er det en veletableret herre som gæster Rust.

Billetsalget er startet via billetto.dk

18 + Husk gyldigt billede ID

 

SUPPORT: FAUSTIX
Faustix søger for at varme Rust op som support for Grandtheft. Den danske DJ har haft et forrygende forår med hittet "Don’t U Worry" med Barbara Moleko og "Come Closer" med David Jay, som lige nu tæller 9. mio. streams på Spotify. Hans ”Revolution” track med Diplo blev brugt i Bernie Sanders præsidentkampagne i USA og senest et remix af det officielle EM-2016 nummer for David Guetta. 

MAGTFULD
Lyden af Magtfuld er et mix af future- og bass house. Den niche, som han bevæger sig i, gør at han har haft succes med at skabe en unik stil. Trods hans signaturlyd, har Magtfuld aldrig været bange for at eksperimentere med nye genre, og han er altid åben for et samarbejde med artister, som ikke er en del af hans future- og bass house niche. Det gør at Magtfuld får mange forskellige musikalske inspirationer, som han tillægger sin egen lyd.

SQUAD
DJ- og producer duoen, SQUAD, udgøres af ferme hænder siddende på Emil Degner og Nekid, der i kapgang er på vej mod toppen af den danske elektroniske scene. Blot i 2015 spillede duoen for fyldte sale som support for Mellemfingamuzik, Troyboi og den australske stjerne Alison Wonderland. Med en blanding af hip hop, trap og moombahton leverer de energiske liveshows, hvor publikum bliver serviceret med edits og officielle  remix’ af bl.a Kongsteds "White Dat", Simon Louis’ "Ikk’ for at danse" og Vild $miths "Sindssyg".