Halcyon Hope Release + M.D.R + Between Oceans | RUST

Halcyon Hope Release + M.D.R + Between Oceans

08 oktober, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

HALCYON HOPE
Halcyon Hope byder på en catchy og åbenhjertet blanding af emo-rock, alternativ rock og pop-punk, og bandet nævner selv navne som Taking Back Sunday, Brand New og Foo Fighters blandt deres inspirationskilder. Gruppens kommende plade udgives i samarbejde med Prime Collective den 7. oktober, og bandet - som netop er ved at vende tilbage fra én tur i Europa - holder releasefest på denne aften på Rust.

FB Event 

 

BETWEEN OCEANS
Between Oceans er et nyt storladent metalband med inspirationer fra den amerikanske metal-scene. Der bliver draget på genrer som pop, dub-step og traditionel metal for at skabe en fusion af storladne omkvæd og tunge breakdowns. Between Oceans har floreret i den danske undergrund, men ved at kombinere referencer fra den mainstream musikscene, men samtidig have ét ben solidt plantet i metalgenren, bygger gruppen nu bro mellem to lejre og skaber oplevelser til både over- og undergrunden.

Med en fast konstellation på plads er der blevet fokuseret på at lave eget materiale, som har kant, men samtidig kan bide sig fast i lytteren. Med musikken skabes der plads til en brutalitet, som bliver forløst i store omkvæd og passager, hvor melodien er i højsædet. Dette skaber en velkendt følelse, som har potentiale til at sidde fast længe efter oplevelsen.

FB Event

M.D.R
Med hensyn til musikken, har M.D.R. taget nogle nye retninger på det seneste. Bandet startede som en hyldest til 70'erne og 80'erne Hard Rock Blues, med en tydelig, men alligevel klassisk inspireret lyd. Men fornyligt har musikken fået en unik blanding af soul-inspirerede melodier og tekster, kombineret med bandets karakteristiske lyde, dynamiske ændringer, tunge trommer og vanedannende guitar-riffs. Den minder om de gamle dage med rock'n'roll, men tilføjet moderne elementer til sangene, for at bringe en virkelig unik og distinkt lyd.

FB Event