Ham VolKan | RUST

Ham VolKan

Natkoncert

14 oktober, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
60 KR.

Der bringes et friskt pust til dansk rap, når Ham VolKan gæster Rust

Ham Volkan startede med at skrive tekster allerede som 12 årig i en ungdomsklub i hjembyen Rødovre. Her fandt han en rapcoach og forbilledet, rapperen M.I.L.O, hvis formål var at få de unge væk fra kriminalitet og hærværk. Siden da har VolKan fordybet sig i tekstskrivningen og musikken. Som artist skiller han sig ud, da hans tekster ofte er samfundskritiske og med stærke politiske budskaber.

Med sin teknik og hurtige flow, er han blevet en rapper, som har sat sig på hiphop-kortet. I juni udkom nyeste single fra Rødovre rapperen ”Bimmer Ella Benza”, som allerede har over 1 million afspilninger på YouTube og Spotify.

"En af de mest undervurderede rappere derude er rapperen Ham Volkan. En rimspytter der leverer flows som kun de færreste rappere kan hamle op med. Hans tekstunivers er altid rigt og fyldt med visdom" - Sorte Får Medier

I 2014 udgav Ham Volkan EP'en Verden Vender som indeholder sangene "Overhovedet" og "Big & Pac" Derudover har han medvirket i Sorte Får’s SPOL OP! Cypher #15.5 og Ordet På Gaden’s album "Fremad" fra juli 2014 med tracket ”Begravelse”.

.