Havoc of Mobb Deep (US) | RUST

Havoc of Mobb Deep (US)

Natkoncert

13 januar, 2017
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
80,- i forsalg / 100,- i døren

Den ene halvdel af den legendariske amerikanske hiphop-duo Mobb Deep, produceren og rapperen Havoc, er at finde både med mikrofonen i hånden og bag pulten, når han gæster Rust den 13. januar.

Havoc betragtes af mange hiphop fans som en af de mest prominente figurer i midt 90'erne for hans hårdtslående rå produktioner og ligeledes for sine bedrifter som en MC, der ikke er bange for at tage bladet fra munden og leverer med et imponerende flow.

Udover Mobb Deep, har Havoc, som producer, siddet bag knapperne for navne som Eminem, Nas, Foxy Brown, Onyx, The Notorious B.I.G, Jadakiss, Styles P, Method Man, Game, Diddy, LL Cool J, La The Darkman, Rohff, Big Noyd, Termanology, O.G.C, Tragedy Khadafi, Capone-N-Noreaga, Prodigy på hans soloalbum og vores egen Per Vers.

Havoc havde også en finger med i producerspillet på Kavinsky, der tidligere har gæstet Rust, tracket "Surburbia", der er at finde på den franske elektronikers 2013 album OutRun og ikke mindst på "Real Friends" og "Famous" fra Kanye Wests The Life of Pablo.

Selvom Havoc blot er start 40'erne har han og Mobb Depp kollegaen Prodigy allerede indskrevet sig i hiphop-historiebøgerne med duoens slangsprog, "the dunn language", og de har defineret mørk og voldsom newyorker-rap med blandt andet de to kritikerroste albums The Infamous (1995) og Hell on Earth (1996).

Mobb Deep har sine rødder i det sociale boligbyggeri Queensbridge i New York, hvor Nas og Capone-N-Noreaga også kommer fra. Efter et møde på en kunstskole begyndte duoen at lave deres nødesløse hiphop med onde beats og kølige rim, der var med til at sætte et aftryk så solidt på hiphop-landkortet, at det stadig sidder der anno 2016.

18 + Husk gyldigt billede ID

 
Billetsalget er startet via billetto.dk