Hawaii + Spine of Man + Oh Dear Mary | RUST

Hawaii + Spine of Man + Oh Dear Mary

01 maj, 2015
21:00
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Oh Dear Mary 
Oh Dear Mary er et band med modet på at bevæge sig i flere forskellige genre. I deres setliste kommer de rundt om alt fra pop over alternativ og indie- rock til hård rock. På scenen er energiniveauet højt og selvom bandets fire medlemmer kun har spillet sammen i et år, har de alle erfaringer med at performe. Alt i alt er Oh Dear Mary på hjemmebane, når er på scenen.

 

Spine of Man 
Spine of Man spiller musik til det knuste mandehjerte. Danmark kan bryste sig af massiv social fremgang i løbet af det sidste århundrede. Kvinder fik stemmeret, pornoen blev frigivet og homoseksuelle må i dag vies i folkekirken. Men, ifølge bandet, går danske mænd stadig rundt og holder deres frustrationer og følelser inde bag skovmandsskæg og skarpe side-cuts. Spine of Man synes det er på tide at få udryddet denne illusion. Mænd har ondt, mænd græder, mænd ligger i fosterstilling på badeværelset efter kvinden i deres liv smækker døren bag dem. Mænd lider kort sagt, og hvorfor må de ikke vise det?

Hawaii 
For de fleste forbindes Hawaii med sandstrande og tropiske drinks serveret i hængekøjer under palmetræets skygge. Derfor kan det undre, at fire københavnske gutter i 20'erne, hvis musikalske rødder er solidt plantet i rockmusikken og derudover intet tilhørsforhold har til det polynesiske ferieparadis har valgt Hawaii som bandnavn. Men netop denne ironiske distance afspejler den musikalske tilgang, der driver dem: Lad genrerne flyde sammen uden for meget selvhøjtidelighed. Musikken krydser derfor mange inspirationskilder: Beskidt stoner rock parres med energisk britpop, der bankes ind med 70'er soloer. Hawaii er ikke et niche-band. Musikken giver plads til både hipstere, hippier og headbangere.