The Hi + Hey Way + HOST | RUST

The Hi + Hey Way + HOST

30 April, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

HOST
HOST er en trio fra København. Bandets inderste konstellation består af Kristian Funder, Eva Louise Rønnevig og Claus Bergmann. På scenen får de selskab af Mads Tunebjerg, Frederik Schumann og Sara Isabella Jønsson. HOST låner både fra de klassiske giganter og fra progressiv jazz, eksperimental house og krautrock. Sonisk veksles der mellem nøgen beat-dreven minimalisme og wall-of-sound harmonier. HOSTs musikalske sprog er oftest brutalt og til tider desorienterende men i det glitrende mørke skjuler sig en særegen varme

FB Event

Hey Way
Hey Way blev dannet i begyndelsen af 2015 af Søren Corneliussen og Hasse Mydtskov. Efter flere år sammen i Kissaway Trail, begyndte de to venner at mødes med en fælles lyst til at udforske nye sider af musikken. I dette frirum, uden nogen selvopstillede rammer, blev de første sange til Hey Way skabt. Umiddelbarheden bag sangene er uundgåelig. Det ene øjeblik elektronisk, det næste organisk, men altid med tidsløse melodier svævende ovenpå som bindevæv.

FB Event

The Hi
Med et eklektisk mix af genrer trækker The Hi på referencer fra bands som Depeche Mode, The Black Keys, Imagine Dragons, Kings Of Leon og Muse. De tre medlemmer Henrik, Thomas og Johs har alle spillet i andre bands, før de formede The Hi i 2015. Efter at have brugt meget tid i New York, Los Angeles og Nashville på optræde med og producere for andre artister (Diddy, Method Man, Raphael Saadiq, Jordin Sparks m.fl.), besluttede de at starte et passionsprojekt sammen.

FB Event