Rust Live | RUST

Rust Live

husoptagelser Præsenterer: Respira + halvknægten + Pearlcorder Releaseparty

15 April, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 KR.

RESPIRA
Respira tager dig med ind i et både mystisk og ekstatisk univers af drømmende toner og flydende rytmer. Det er en videreudvikling af projektet Strange Vice, og lyden er stadig lo-fi med et organisk touch, men nu i en mere sofistikeret og dynamisk form. Respiras to første albums kan høres og downloades her:

 

PEARLCORDER
Pearlcorder er et passionsprojekt for komponist, lyddesigner og spiludvikler Andreas Lagerstedt. Hvor han normalt arbejder med at udvikle sammenhængende og gennemtænkte lyduniverser til computerspil og videoproduktioner, giver han gennem Pearlcorder sin fantasi og sine evner som producer, frit afløb. Det tager sin form som boblende, knitrende, levende og kropslige elektroniske numre, som sigter efter at overvælde og opløfte lytteren med et væld af lyde og ideer. Det er grænsesøgende glitchy electronica til både krop og sind.

 

HALVKNÆGTEN
halvknægten fortæller mange historier. Igennem sin beatbaserede elektroniske musik med en snert af lo-fi bliver lytteren inviteret ind i et univers af underlige, men fangende, toner. Lytteren vil møde tonsvis af spændende mennesker med fantasifulde personligheder, træde ind i de mørkere dele af halvknægtens univers, men også opleve glade solskinsdage.
Del 1 udkom tilbage i 2014, og nu er halvknægten klar med Del 2 i sit univers, som byder på en lang mere kompleks rejse.