I Blodet Gallapremiere Efterfest | RUST

I Blodet Gallapremiere Efterfest

Feat. Young Tiger (Live) + Lou Van (DJ)

14 september, 2016
22:00
Dørene åbner: 
22:00
Entré: 
Fri Entré

Sommernætternes fester, Dronning Louises bro i en tåget solopgang og cykelture langs søerne, når dagen vågner. Den nye danske film"I Blodet" har gallapremiere i Empire Bio den 14. september og Rust lægger hus til efterfesten.

Til september har I Blodet gallapremiere - En fortælling om de svære valg man må foretage, når man står lige på tærsklen til at blive rigtig voksen. I Blodet er Rasmus Heisterberg (manuskriptforfatter på En Kongelig affærre, Fasadræberne og Nordvest) debut som instruktør og har et spændende nyt kuld daf unge skuespillere på rollelisten. Når de sidste rulletekster er løbet over lærredet, inviterer Scanbox Entertainment og Rust til efterfest, hvor der blandt andet Young Tiger leverer deres dragende popmelodier live.  

Om I Blodet 
Det er sommer i København. Varme dage, lyse nætter. Fester, flirt og ingen forpligtelser. Simon læser medicin, og sammen med vennerne udlever han 20’ernes endeløse fest. Druk, musik, sex og cykelture hjem over Dronning Louises Bro i solopgang – og i morgen gør de det hele om igen. Men rastløshed og uro ulmer. Drømme brister, forelskelse gør ondt og venskaber sættes på prøve. Mens kammeraterne så småt begynder at tage fremtiden alvorligt, har Simon svært ved at slippe sommerens rus og træffe de valg, der hører voksenlivet til.

 

YOUNG TIGER
Young Tiger er københavnske Emma Grankvist og Rasmus Søegren. De smeder moderne melankolsk pop hvor musikken er sart, filmisk og elektronisk, men har også de velslebne hooklines og pulserende beats. Tekstuniverset er sårbart, poetisk og varieret, men også stærkt, vedkommende og personligt.