ICE ACH | RUST

ICE ACH

Natkoncert

02 september, 2017
23:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
60,- i døren

Ice Ach er et råt talent på den danske rapscene og den 2. september er han tilbage på Rust med en natkoncert

Ice Ach er en 18-årig rapper/producer direkte fra Københavns undergrund. Han er en rapper, der ynder at specialisere sig med eksperimenterende hiphop.
Han har ikke kun talent for sangskrivning, men han har også en kærlighed for trommer og klaver.

Ice Ach eksperimenterer ikke kun i sit flow og tekster, men også i sine produktion af egne beats og mastering. Ice Ach har samarbejdet med flere kunstnere såsom Gavin, Rob Smyles, Josephin Bovint, Nymano, Hossy Beats, Redflushed & V.I og har produceret og rappet for danske og amerikanske hiphop, trap og r'n'b artister.

Ice Ach har senest haft succes med sin debut ep, Pink Lady, som blev lagt op i slutningen af 2016 og anbefalet af DR’s KarriereKanonen, diverse hiphop blogs, Soundvenue og Gaffa. Han er også grundlægger af kollektivet Soul Surf Society, der består af rapperne Ice Ach, C.Rou og Alro. På nuværende tidspunkt arbejder han på sit første studiealbum, der for første gang skal udkomme på alle streamingtjenester.

Ice Ach har før haft en succesfuld livekoncert på Rust og har sammen med sin makker C.Rou trukket gæster ind til et hiphopbrag.
Vi glæder os til at byde den talentfulde rapper tilbage på scenen.