Izzyy | RUST

Izzyy

Natkoncert + Support: Mulatov

15 juli, 2017
23:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
60,- i døren

Izzyy vender tilbage til Rust med en brandvarm natkoncert d. 15. juli

Izzyy er en ung dansk/gambiansk sanger fra Avedøre, hvor han er vokset op i et musikalsk inferno. Både 2pac og Fela Kuti har været de store helte, der har været med til forme ham som kunstner. Izzyy leverer ørehængende afropop på dansk, der spreder vital livsglæde og kan fylde dansegulve fra Skagen til Capetown. Han er en del af den voksende afro-bølge i Danmark og ved at trække på sine gambianske rødder, har Izzyy valgt at udvide sin musikalske profil og derved omfavne afropoppen på dansk. 

Det er ikke mere end et år siden at Izzyy udgav sin musik og hans sange er allerede blevet streamet mere end 1,2 millioner gange på Spotify. Det er specielt hittet "Ram Den Mil" som Izzyy er kendt for, og musikvideoen er blevet set mere end 1,5 millioner gange på Youtube. Lige nu er han i gang med at kæmpe for en plads på dette års Grøn Koncert, hvor han er blandt de artister, som publikum kan stemme på, så han kommer på scenen. Ingen tvivl om, at Izzyy ville bringe en fest til det grønne, da han får alle med på sine afrikanske rytmer og inviterer alle Danmarks farlige piger og drenge til at sætte i dans med deres brandvarme kroppe.

 

Support: Mulatov
Mulatov er en ny kunstner i branchen. Med sit afrotrap-inspireret musik får han folk op og danse med lyde af afrikanske trommer og fyldt med gode vibes. Han har samarbejdet med Izzyy på nummeret "Kunta Kinte", som er et nummer, der er umuligt at stå stille til. Mulatov er også godt i gang med sine egen tracks og er pt. ude med "Bad Maan" og "det Mulatov!" I juli løfter han sløret for nyt musik, så der er nok til at varme folk godt op d. 15. juli.