Jazz Cartier (CA) | RUST

Jazz Cartier (CA)

Natkoncert + Support: Saba (US)

30 April, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
70,- i forsalg / 90,- i døren

Når Toronto-baserede Jazz Cartier rammer Rust den 30.april får du en lyd fuld af diversitet og en nyfortolkning af, hvad hiphop er.

Global hiphop fremført af international persona. Jazz Cartier er kendt for sine energiske og tilstedeværende liveshows, hvor publikum ikke blot er beskuer, men deltager og medskaber af koncerten. Scenen er sat og Rust leverer forventningsfuldt rammen, når Jazz Cartier indtager København og giver en lektion til hiphop folket.

Believe the hype! Forventningerne var stire for det kommende album, Hotel Paranoia, fra Mr. Cartier, som landede i februar. Indtil da havde rapperen udgivet små smagsprøver for, hvad der var i vente, heriblandt ”I Know” og ”Opera” begge produceret af Lantz, som Jazz også kalder for sin siamesiske tvilling, og der er ingen tvivl om, at det er et vellykket samarbejde imellem de to.

Marauding in Paradise, debutmixtape, udgivet i april 2015 blev velsignet med adskillige superlativer, og nævnt som et af de bedste mixtapes på hiphop scenen de sidste fem år, og ikke uden grund. Jazz Cartier navigerer sikkert i et diffust lydunivers med sit karakteristiske flow og ørehængende lyrik, og han formår at adskillige sig fra andre acts derude med sit helt eget personlige udtryk.

Musikken afspejler en alsidig personlighed, der med al sandsynlighed har sit ophav i Jazz Cartiers opvækst. Født af jamaicanske forældre der praktiserede en nomade tilværelse, der resulterede i at Jazz allerede inden han var fyldt 17 havde boet i Kuwait, Maine, Idaho, Connecticut, Houston, Atlanta, Barbados, Virginia, og nu Toronto, som han selvsikkert atter, er ved at sætte på verdenskortet med sin fortolkning af hvad hiphop er. 

Support: Saba (US)
Saba aka Tahj Malik Chandler er ikke din sædvanlige rapper/producer på 20 år, tværtimod. Den hårdtarbejdende Chicagoianer besidder en unik arbejdsmoral og formår at levere relevante perspektiver på livet som 20 årig ung mand i et hårdt kvarter med en dysfunktionel familie, råt for usødet for hele verdenen at se og høre. Hans rap er eftertænksom, ærlig og velproduceret, og den unge Saba får da også roser med på vejen fra hele Hiphop miljøet, der spår ham som et nyt lysende talent på scenen og frontløber for at sætte Chicago på hiphop verdenskortet i alliance med sit crew Pivot Gang.

Glæd dig til en lyd kombineret af intelligent lyrik akkompagneret af soulful live indspillet instrumentaler, rendyrket indlevelse og nærvær, som bevist på sit mixtape ComfortZone, samt sine seneste udgivelser som den hårdtslående ”Soapbox” og ”GPS”. Saba komplimenterer perfekt aften med Jazz Cartier, og tilsammen skaber de rammen for en helstøbt oplevelse i hiphoppens tegn.

18 + Husk gyldigt billede ID

Forsalget er startet via Billetto.dk