Johnson (natkoncert) | RUST

Johnson (natkoncert)

Support: Julie Groove

04 April, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60

Jysk, selvironisk, charmerende og original; Mød Johnson. Den danske rapper der både rummer originalitet, stil og en levering, som er helt sin egen: Der er ingen, som kan spille så smart, samtidig med at de gør det med den tykkeste århusianske forstads-accent, du nogensinde har lagt øre til. 

Johnson florerede i sin tid i undergrundsgruppen B.A.N.G.E.R.S. sammen med vennerne L.O.C. og U$O, og på ep'en V.I.P. fra 1999 cementerede de deres position som de sejeste jyder i hiphop-miljøet. I 2004 droppede Johnson sammen med barndomsvennen Ralle Malone ep'en Johnson & Malone

Siden det første soloudspil Det passer fra 2006, som hjemtog en DMA for Årets bedste rap-album, er det blevet til endnu et album, mixtapet The anlæg Going Åndsvag skabt med kumpanen U$O, hits som "Nasty", "Bawler Hele Dagen", "Teriyaki", "Hey Shorty" i samarbejde med Kato og "Sjus", hvor Johnson er i selskab med Ida Corr, Camille Jones og Kato. 

I 2013 landede ep'en Sextape og på nuværende tidspunkt arbejder Jonhson på at føje album nummer tre til diskografien. 

 

 

Support Julie Groove:

Knivskarpt flow, beat lussinger og en lækker vokal. Julie Groove har igennem de seneste par år markeret sig som en af de mest lovende kvindelige artister i den danske undergrund med sit skarpe take på hiphop i varmblodet stævnemøde med pop og trap. Det er DYI, når det er bedst begået.

Sangerinden står bag tracks som blandt andre "Sødt Kød", et skarpt remix af Spizenklasses ørehænger "Punani", som hun har omdøbt til "MERCYFVCK" og senest nummeret "Lolita Langstrømpe", der er et af de mest streamede numre i årets KarriereKanonen. Rygtebørsen vil også hviske, at hun har imponeret nogle af sværvægterne inden for dansk hiphop, der gerne vil have den 24 årige sangerinde med i studiet.

Det er fængende, det er en bad-ass attitude, der kan gøre de fleste mandfolk nervøse. Julie Groove er absolut et navn, der snart vil blive råbt højt. Rigtig HØJT.