Kå | RUST

Natkoncert

25 marts, 2017
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Drømmende produktioner, iørehængende omkvæd og melodisk rap. Kå spiller natkoncert på Rust den 25. marts.

I starten af 2017 kunne Kå udgive under sit nye kunstnernavn. Han er dog ikke ny inden for den danske hiphopundergrund. I 2011 blev Kå, tidligere kendt under navnet Kay, udråbt som upcoming og værende del af grime-bølgen, hvor blandt andre Politiken fremhævede Kå og Sleng, sammen med folk som Kidd, Kesi, Topgunn, Ukendt Kunstner og Klumben. En bevægelse og en YouTube-opmærksomhed, der skaffede Kå en optræden på Roskilde Festival sammen med Sleng i 2012 på Apollo Countdown scenen. 

Efter en pludselig, og uventet, opmærksomhed trak Kå sig næsten helt væk fra livescenen og brugte i stedet timer, og år, på sine kommende singleudgivelser. 2016 blev året hvor Kå igen var at finde på de danske scener og på tour med Emil Kruse, hvor han blandt andret medvirker på singlen "Alt For Længe", der har nydt airplay på P3.

I 2017 vil man erfare at Kå har bevæget sig væk fra den, agressive up-tempo grime genre, og over i et mere melodiøst univers, hvor sangen og rappen får plads i drømmende beats med catchy omkvæd. Kå vil løbende i 2017 udkomme med en række singleudgivelser, hvoraf den første er ’"Være sådan her’", der blandt andet landede på Soundvenues liste over "Ugens otte bedst nye sange" i starten af februar.