Kaka | RUST

Kaka

Natkoncert

06 maj, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Han er snart aktuel med et nyt album og har netop sluppet singlen "Hvad Ville Du Gøre" efter to års stilhed. Den 6. maj er Kaka også tilbage på Rust, hvor det går ned med en natkoncert.

Den guld- og platinsælgende kunstner Kaka har mange år huseret på den danske musikscene, men det var med pladen Eftervirkning fra 2014, at han for alvor nåede stjernestatus i Danmark. Pladen, der er produceret af Danmarks måske flittigste producer-par Pharfar og Fresh-I alias Donkey Sound, gik direkte ind som nummer 1 på iTunes. Den guld-certificerede single "En Sidste Sang" fra samme plade opnåede en flot 3.plads på Airplay Hitlisten. 

Reggae/dancehall-kometen Kaka er trods sin unge alder allerede etableret på den danske scene, hvor han har oparbejdet et ry somen stærk live-artist, som han tidligere har bevist på Rust. Ikke nok med at hans sceneshow er højeksplosivt, det er hans vokal-flow også – og det i sådan en grad at Dagbladet Politiken ikke hol, der sig tilbage med at kalde Kaka "den skarpeste dancehall-tunge" herhjemme. Kaka har en timing og en naturlig musikalitet, som kun få på hans alder besidder, og hans talent skinner igennem både når han rapper og synger.  

Live-rutinen er Kaka ikke kommet sovende til. De sidste par år har han turneret Danmark tyndt og alt fra klubber og spillesteder til sværvægtere som Roskilde Festival og Grøn Koncert, har haft besøg af den energiske artist, der ikke er tilfreds før alle hopper med. Kaka starter altid en fest med kæmpehits som "Bang Bang (Reggae Jam)", "Småproblemer" og "Bigg Kaka".  Siden sin live-debut i 2007 er det gået stærkt. Og mens det kommercielle gennembrud kom som gæstevokalist på vennen Wafandes sommerhit "Gi’ Mig Et Smil" fra 2011, så har Kaka for længst bevist, at han kan stå på egne ben.

Kaka, der har dansk/afrikanske rødder, finder en tydelig inspiration i reggae/dancehall, men samtidig er han ikke bange for at tilsætte poppede elementer, ligesom han finder inspiration i hip hop. Kaka har netop sluppet singlen "Hvad Ville Du Gøre", en forsmag på hans kommende album, som udgives på eget label, Youth Kaktuz Productions.