Kaka + Eebz + Gio + DJ Pharfar HotSauce Tour | RUST

Kaka + Eebz + Gio + DJ Pharfar HotSauce Tour

Natkoncert

26 maj, 2017
01:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
80 KR.

Til maj går det ned i seks af landets byer, når KAKA, Eebz og Gio sammen tager på turné med Pharfar bag DJ pulten. Hele festligheden er blevet døbt HotSauceTour, og det bliver et intenst hiphop jam, med både hits og hård undergrunds rap. Touren rammer Rust d. 26 maj.

KAKA
Kaka har tændt op under dancehall-bålet landet over med hans rap og stilsikre flow med hits som En Sidste Sang og Bang Bang (Reggaejam). Sidste år udkom det skarptungede debutalbum ”Alle Kigger".

 
 
 
 

EEBZ
Eebz betegner selv sin musik som ”afro-pop”, stærkt inspireret af bl.a. Wizkid og Akon. Med et kulturclash af gambianske rødder, opvækst på Nørrebro og tre år i England, er hans lyd en unik oplevelse.

 
 
 
 

GIO
Gio udgav i slutningen af sidste år ”Kun mig”, hvor han har Gilli med som featuring. Han er med en skarp rimeteknik og stærke beats, blevet en af Danmarks mest lovende rappere på den danske hiphop scene.

 
 
 
 
 

PHARFAR
Pharfar er hele Danmarks dancehall-godfather. Udover Bikstok og hans egne hits, har han produceret for artister som Shaka Loveless, Natasja, Wafande og selvfølgelig KAKA. På HotSauceTouren styrer han som DJ slagets gang.