Rust natklub & Keep it Real Hiphop! Presents: | RUST

Rust natklub & Keep it Real Hiphop! Presents:

Ladies Night in R'n'B & Hiphop feat. Jason Rivera + Joakim Skovbjerg + Youss + + Lost Dubs of Denmark

10 juli, 2015
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Mainfloor:
Jason Rivera
Joakim Skovbjerg
Youss

Bassment:
Lost Dubs of Denmark

It's all about the ladies! Der er dømt Ladies in R'n'B & Hip-Hop. 90'er edition.

Hofterne kommer til at vugge på Rust, når Keep it Real hiphop rykker ind med en aften hovedsagligt dedikeret til alle de dejlige damer i Hip-Hop og R'n'B. Jason Rivera, Joakim Skovbjerg og Youss vender pladerne og tager publikum på rusketur igennem tonerne fra 90'erne. 

Man kan ikke benægte at netop det årti var den bedste tid for Hip-Hop og R'n'B musik, derfor vil KEEP IT REAL HIP HOP bringe de gamle toner fra 90'erne tilbage! 

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Aldersgrænsen er 20 år.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.