Kojo Funds (UK) | RUST

Kojo Funds (UK)

Natkoncert + Support: Izzyy

01 september, 2017
01:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
80,- i forsalg + gebyr / 100,- i døren

Vi hejser igen UK-flaget, når det nye fund indenfor grime gæster Rust

Direkte fra Øst Londons gader, finder du den 22-årige Kojo Funds, der er trådt direkte ind i UK-rap og allerede har sat et kæmpe aftryk, der viser, at han er kommet for at blive.
Kojo Funds er nemlig blevet til en af de helt store artister indenfor den nye rapbølge, der har overtaget England og resten af verden med storm. Hans lyd, som helt unikt tilhører ham, kan bedst beskrives som en blanding af Rap, Dancehall og Afrobeats, hvor hans ghanesiske rødder skinner stærkt igennem. Kojo Funds redefinerer linjerne mellem musikgenrer uden at tabe lytteren, hvilket demonstrerer hans kunsteriske evner indenfor musikken.

Den britiske rapper skabte en hype gennem platforme som SoundCloud og YouTube med tracks som "Anaconda," "Arriba!," and "Want From Me." Siden hen har han markeret sig med sange som "My 9ine," "Fine Wine" og ikke mindst hans samarbejde med Abra Cadabra på tracket 'Dun Talkin' som er blevet til et kæmpe hit. Tracket bragte en MOBO-pris hjem for Bedste Sang i 2016. De to kunstneres popularitet steg ikke kun i England, men kom også ud over landets grænser og er oppe på ni millioner views på YouTube.

Verden er så småt begyndt at få øjnene op for den talentfulde rapper og 2017 er året, hvor der skal holdes øje med Kojo Funds, så glæd dig til koncerten i september.

 

 

 

SUPPORT: IZZYY
Izzyy er en ung dansk/gambiansk sanger fra Avedøre, hvor han er vokset op i et musikalsk inferno. Både 2pac og Fela Kuti har været de store helte, der har været med til forme ham som kunstner. Izzyy leverer ørehængende afropop på dansk, der spreder vital livsglæde og kan fylde dansegulve fra Skagen til Capetown. Han er en del af den voksende afro-bølge i Danmark og ved at trække på sine gambianske rødder, har Izzyy valgt at udvide sin musikalske profil og derved omfavne afropoppen på dansk. 

Det er ikke mere end et år siden at Izzyy udgav sin musik og hans sange er allerede blevet streamet mere end 1,2 millioner gange på Spotify. Det er specielt hittet "Ram Den Mil" som Izzyy er kendt for, og musikvideoen er blevet set mere end 1,5 millioner gange på Youtube. Ingen tvivl om, at Izzyy vil bringe en fest, da han får alle med på sine afrikanske rytmer og inviterer alle Danmarks farlige piger og drenge til at sætte i dans med deres brandvarme kroppe.