KOKS Release Party | RUST

KOKS Release Party

+ Special Guests: MindreEndTre + Superloader

02 september, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

KOKS er klar til ep udgivelse, koncerter og eventyr 

KOKS musik er tre venners eksplosive energi, bragt til live i de svenske skove, fem køretimer nord for København. Der hvor mobiltelefonen er uden signal, hvor der er ro til at lade musikken blafre i den kolde luft. Tonerne er leget frem, liveindspillet, smidt op og ned og lægger fundament til en både drømmende, men også hverdags-umiddelbar dansk ordstrøm.

Drengene fra KOKS har tidligere haft deres fingre i bands som Gypsies, Ginger Ninja og Let Me Play Your Guitar. Bandet dyrker dragende signaturbeats, naive melodier og ord med indhold. Udtryksmæssigt bevæger KOKS sig imellem det aggressive og det moderate, glæde og vemod, lys og mørke. Musikken er dugfrisk og bandet rastløst efter at vise musikken frem til alle der vil lytte, inklusiv dem der ikke vil.

SPECIAL GUESTS:

MINDREENDTRE
MindreEndTre er en borgers håb om at opnå at leve, og ikke kun at overleve. Teksterne veksler imellem reel eksistentialisme og et neurotisk liderligt dødsønske. Musikken tager udspring i hiphop, men henter sin æstetik fra punk, grunge og filmmusik.MindreEndTre udgav sidste sommer ep’en Min Psykotiske Hjerteformede Hjerne som fik 5 stjerner i Gaffa Actet er en del af det semistrukturerede tankefælleskab FFF (familienfrafyn), som også tæller de etablerede acts TÅRN og Moses:”Andreas”.

MindreEndTre er en emotionel, hårdtslående størrelse, hvor der er gjort plads til forvirring og tvivl. Dette er MindreEndTres debutkoncert og håbet er at overleve.

 

SUPERLOADER 
”Det er bare rock!”. Så enkelt kan SUPERLOADER beskrives. Den 9. oktober 2015 udgav de deres debutsingle "LIFE", som udkom på AEM Records. Debutanter er bandets fem medlemmer dog langt fra. Bjørn Poulsen, Thomas Bjerre Duus Stølsvig, Lasse Tolstrup Jensen, Karen Gudiksen og Morten Mariegaard, der tilsammen udgør SUPERLOADER, har spillet med navne som Black City, The Bandit, Cherry Overdrive, The Breakers, Hard Candy og Bullet Train Blast. Alle kender de hinanden på kryds og tværs og via musikken, men har nu fundet sammen i rockens navn, hvor de i fællesskab har sat fokus på deres allerinderste rockrødder.

Resultatet er SUPERLOADER, hvor der er tanket op med nerve, gode melodier og iørefaldende omkvæd. Deres debutplade Travel In Time udkom i februar, og med en del anmelderroser i ryggen, tog SUPERLOADER på deres Release Tour, der tog dem hele vejen rundt i DK, samt forbi Berlin og Hamburg. SUPERLOADER er netop udkommet med en ny single, "Water Under The Bridge" Feat. Johan Olsen fra Magtens Korridorer.  Bandet har samtidig opnået en nominering i årets High Voltage Rock Awards som "Årets Nye Navn".