Lars Vaular (NO) | RUST

Lars Vaular (NO)

Natkoncert + Support: MarcieFresh - UDSOLGT

03 oktober, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60- i døren / 60,- + gebyr i forsalg

I øjeblikket snubler de rosende ord over hinanden, for at nå frem til Lars Vaular, der med sit seneste projekt 666 har lagt kritikere og publikum ned. Til oktober gæster nordmanden rust med sit fængende post hiphop og pop univers.

I starten af 2015 annoncerede Lars Vaular sit største musikalske projekt i sin karriere, minialbum serien 666. De første to dele er landet til ellevild begejstring fra anmeldere såvel som publikum.

666 ALT, det første album i rækken, er bedst beskrevet som det mørkeste, hårdeste og mest genremæssige rendyrkede rap-album Vaular nogensinde har lavet, hvorimod album nummer to, 666 GIR, viser Vaular som den følsomme, farverige popartist han også kan være.

Singlerne "Tyrannosaurus sex", "DD eg gjør", "Ung heit gateflamme" og "Det ordnar seg for pappa" er alle blevet serveret med bemærkelsesværdige videoer, som igen markerer den alsidige og nytænkende artist Vaular er.

Billetterne er sat forsalg via Billetto.dk

 

Support: MarcieFresh
MarcieFresh er et nyt skud på den Københavnske rapscene. På trods af at han endnu ikke har nogen udgivelser på diskografien, har han haft flere forskellige numre i løbende airplay på P3, og er bl.a. af Pede B udråbt som en af de nye navne man skal holde øje med.

MarcieFresh tager dig med på eventyr gennem København, hvor han åbent fortæller dig hvad der er sket, hvad der skal ske og hvad der ikke bør ske. MarcieFresh er en atypisk rapper og hans skæve tekstunivers får dig til at trække på smilebåndet, mens den eftertænksomme eftersmag løfter dit sind op på de øverste plateauer. MarcieFresh er ved at lægge sidste hånd på sin debut ep med produceren Adam Sampler.