Laurits Emanuel + Mørkerad+ The New Wave | RUST

Laurits Emanuel + Mørkerad+ The New Wave

28 marts, 2015
21:00
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40

Laurits Emanuel

Laurits Emanuel og hans band spiller dansksproget pop/rock, som det lød i midten af 70'erne. Tekstuniverset er stærkt, gennemtænkt, tidløst og befriende naivt. Musikken appellerer bredt og rammer både unge og gamle et sted mellem hjertet og hjernen, der længe har ligget ubesøgt hen. I løbet af foråret udgiver Laurits Emanuel et par single-forløbere for sin kommende plade. Denne bliver nummer to i rækken efter debuten "Sangbog" der bl.a. indeholdt radiohittet "Ungdommens Glød".

Mørkerad

Mørkerad er et band fra København, med fokus på livets og hverdagens opdagelser. De fire talentfulde musikere har spillet sammen i snart to år. Deres fælles projekt er at lege med ord og sætte dem i en melankolsk ramme, udgjort af varmen fra deres instrumenter. Det endelig udtryk, kan betegnes som poetisk folkrock på dansk. Gruppen udgav deres debut ep Skramlede Minder i starten af februar måned.

The New Wave

The New Wave er lyden af en generation, hvis tanker og drømme er enorme, men hvis virkelighed er trang. I The New Wave's sange er en galaksestor længsel konstant i færd med at rive sig ud af de forførende mondæne rammer af poppede omkvæd og catchy riffs. Bandet trækker tråde til internationale bands som The Cure, Sisters of Mercy og New Order og danske navne som Gangway, Moi Caprice, The Minds of 99.