Leroy Sanchez (ES) | RUST

Leroy Sanchez (ES)

Koncert + Support: Mads Koefoed

26 oktober, 2017
19:00
Dørene åbner: 
19:00
Entré: 
150,- + gebyr i forsalg / 180,- i døren

Det spanske stjerneskud, Leroy Sanchez, er klar med koncert på Nørrebro

Fra en landsby i Spanien til viral stjernestatus. Den unge YouTube-sensation, Leroy Sanchez, er klar med sin længeventede EP Elevated og en verdensturne, der blandt andet bringer ham til København, hvor han giver koncert på Rust 26. oktober . 

Leroy Sanchez rejse begyndte med et webcam tilbage i 2007, hvor det unge talent, bevæbnet med en akustisk guitar og sin vokal, uploadede en dragende coverversion af Kelly Clarksons ”Breakaway” på YouTube. Herefter tog tingene fart, en viral sensation blev født og nu, ti år senere, har Sanchez over 3 millioner subscribers, omkring 323 millioner views, hvoraf 42 millioner af dem alene er af hans stærke cover af Adeles hjertefølte hit ”Hello”.

Med udgivelsen af Elevated markerer Leroy Sanchez sig som multitalentfuld singer/songwriter og hitmager. Førstesinglen, ”Man of the Year”, fra ep’en har på kort tid tryllebundet hans fans. Tracket er skrevet i samarbejde med Jeff ”Gitty” Gitleman (Trey Songz, Alicia Keys, Mary J. Blige) og Kam Parker (Danity, Keyshia Cole) og den fingerfærdige producerduo Finatik N Zac (John Legend, Machine Gun Kelly, Chris Brown) har siddet ved knapperne.

Leroy Sanchez åbenlyse talent er alt andet end gået ubemærket hen, og han har blandt andre fanget den Grammy vindende producer/sangskriver, Jim Jonsins, opmærksomhed og til sidste års Teen Choice Awards hev Sanchez en nominering som ”Next Big Thing” hjem, og i år er han med i opløbet om ”Choice Music Web Star”.

Tidligere på året var Sanchez på sin første headline tour i USA, Canada og Europa og nu, i kølvandet på udgivelsen af Elevated, drager det spanske stjerneskud på endnu en verdensturne, der bringer ham til Danmark og Rust d. 26. oktober.