Long Distance + Matthew Bay + Malte | RUST

Long Distance + Matthew Bay + Malte

16 December, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

MALTE
Malte er en popsanger på kanten af det store gennembrud. Pop bliver til en sanselig oplevelse, når Malte med sjæl og ærlighed fremfører sine sange. Musikken, der veksler imellem det smalle og jordnære til det store og voluminøse, drager publikum til både at lytte og danse med. Det er popmusik med hjerte og sjæl.

FB Event

MATTHEW BAY
Matthew Bay er galaktisk pop sendt fra en fjern planet med sigtekornet rettet direkte mod dansegulvet. Stærke 80'er referencer og minder om heltene Prince og Michael Jackson møder en futuristisk lyd, der sammen ridder på stjerneskud langt ud af mælkevejen. Bag aliaset står 22-årige Mathias Broksø. Som søn af en trommeslager er han opvokset i et mix af soul, jazz og disco og har fundet sin plads i poppen. Og nu er han klar som Matthew Bay. Det er et hvisken fra en fjern galakse. Det er et skrig på dansegulvet.

FB Event

LONG DISTANCE
Long Distance består to unge musikere i starten af 20’erne med dansk og jamaicansk baggrund, som selv producerer og skriver deres musik, som er dansksproget. Duoen har en forkærlighed for det kreative og bruge fantasi såvel realitet til at digte skabe inderlighed i lyrikken, der forenes med melankolsk lydunivers med popede r'n'b toner og rap.

FB Event