Lorentz (SE) | RUST

Lorentz (SE)

Natkoncert + Support: Sammy & Johnny Bennett

08 December, 2017
23:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
100,- + gebyr i forsalg / 140,- i døren

Oplev en af de mest unikke artister indenfor skandinavisk hiphop, når Lorentz gæster Rust d. 8. december

Ingen anden svensk kunstner har defineret sin generation på samme måde som Lorentz. Med ikoniske tekster, unik levering og pulserende lydbilleder har han har formået at skabe sit eget univers indenfor hiphop. Selvom den 25-årige rapper centrerer sin musik omkring rap, så bevæger han sig inden for adskillige genrer. 
Han formår at fremstille sin musik på sin egen måde med svensk-engelske fraser og musikken handler om alt fra break-ups, knuste hjerter, drømme om det gode liv med champagne og eftertænksomme funderinger omkring alt mellem himmel og jord. 

Stjerneskuddet Lorentz lyste op i 2014, hvor han valgte at gå solo efter et succesfuldt samarbejde med sin bror i duoen Lorentz & Sakarias. Samme år kom hans debutalbum Kärlekslåtar på gaden, som blev hyldet af både fans og kritikere og Lorentz fik en svensk Grammi til hylden for bedste hiphop/soul-udgivelse. Han fik især opmærksomhed med storhittet ”Där Dit Vinden Kommer”, og han fik tildelt titlen Sveriges nye hiphop-stjerne. 

Den 16. juni blev hans andet album, Lycka Till, pludseligt udgivet uden varsel og singlereleases. Det var en positiv overraskelse blandt fans og albummet blev hurtigt samlet op af kritikerne, hvor blandt andet svenske Gaffa gav det fem stjerner. 

Lorentz gæstede Danmark til Distortion og Spot Festival sidste år, men rykker nu til Nørrebro med karrierens største turne og største produktion. 

SUPPORT:
Den svenske hiphopduo Sammy & Johnny Bennett står som stærk support d. 8. december.
De Göteborgbaserede brødre har taget Sverige med storm med deres rå og sammenflettede rap.
De har allerede hevet en Grammy hjem for "Årets Nykomling" og i sommers landede deres EP, ST. RECK, som satte en stor streg under, at de er den næste generations store hiphopduo.

Præsenteres i samarbejde med 3rd Tsunami